Twinkel Sport BSO
op locatie van CVV Jodan Boys


Twinkel – Sport BSO wil een buitenschoolse opvang starten met een uniek sport concept. We willen graag weten welke behoefte er is aan deze BSO. Daarom vragen we u om deze korte enquête online in te vullen (2 minuten).

Alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar zijn meer dan welkom om mee te komen doen aan alle sportieve- en buitenactiviteiten die Twinkel te bieden heeft. Het is onbelangrijk of het kind nu sportief is of niet, want niet de sportprestatie staat centraal, maar het kind. Sporten in de buitenlucht ziet Twinkel als middel om de ontwikkeling van het kind te stimuleren en de sportbeleving op een gezonde en vooral plezierige manier te ervaren. Elk kind op een bij hem of haar passend niveau!

Naast alle essentiële vaardigheden die kinderen hierbij op doen, maken zij ook kennis met een breed scala aan sporten in de buitenlucht.

Alle sportactiviteiten worden verzorgd door gediplomeerde sportmedewerk(st)ers, die worden bij gestaan door een pedagogisch medewerk(st)er. Op die manier waarborgt Twinkel de kwaliteit van haar opvang.

De mooie grote kantine (met schuifwanden) van voetbalvereniging CVV Jodan Boys kan worden gebruikt als binnenspeelplaats en rustplek voor de BSO-kinderen. Buiten op de sportvelden kunnen de kinderen zich helemaal uitleven!

De openingstijden sluiten in principe aan op de schooltijden. Maandag, dinsdag en donderdag van 14:30 – 18:30 uur en woensdag en vrijdag van 12:00 – 18:30 uur.

We onderzoeken ook of er behoefte is aan het aanbieden van een maaltijd tussen 17:00 – 18:00 uur. Mocht uw kind voetbaltraining op de Jodan Boys hebben dan sluit dit perfect op elkaar aan.

De Twinkel Sport BSO wordt getoetst door de GGD op de wet- en regelgeving voor de kinderopvang. Uiteraard is de kinderopvangtoeslag ook van toepassing. Op onze website kunt u via de kostencalculator de netto kosten berekenen.